Predstavitev projekta Pravična trgovina PDF natisni E-pošta

V petek, 13. 6. 2014, so dijaki 3. letnika svojim vrstnikom v avli Gimnazije Ptuj predstavili projekt Pravična trgovina.  Pripravili so zanimivo umetniško inštalacijo iz slik, ki so nastajale skozi projekt. Pobudo za to obliko razstave  je prispevala dijakinja Lucija Vilčnik, dijakinje 3. c-oddelka. Dijaki so se lahko sprehodili skozi razstavo, si ogledali plakate o pravični trgovini in o poteku projekta, v katerem so dijaki oblikovali dva fair trade izdelka:  peresnico in torbico za steklenico z vodo, ki ju bodo pod okriljem organizacije Kafuli šivali v Burkini Faso.

Več ...
 
Tekmovanje iz slovenščine za Cankarjevo priznanje 2013/14 PDF natisni E-pošta

Za nami je še eno uspešno šolsko leto, v katerem so se dijaki naše šole lahko izkazali v obvladovanju materinščine ter razumevanju in poglobljenem razmišljanju o domači književnosti.
Na državnem tekmovanju, ki je potekalo 29. marca v Rušah, sta dijakinji Tjaša Gajšek in Tina Fekonja dosegli zlato Cankarjevo priznanje. Dijakinjama in njuni mentorici Alenki Plohl Podgorelec iskreno čestitamo za dosežek in jim želimo veliko uspehov tudi v prihodnje.

 

Več ...
 
Napoved dogodkov, 16.−21. 6. 2014 PDF natisni E-pošta

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 5 od 257