Ogled gledališke predstave v Gradcu PDF natisni E-pošta

V petek, 6. 6.2014, smo si prijavljeni dijaki 1., 2. in 3. letnikov, ki se učimo nemščino, v spremstvu profesoric Tonje Kolar in Brigite Podgoršek ogledali predstavo v mladinskem gledališču Next Liberty v Gradcu. Ogledali smo si predstavo z naslovom ''20.000 Meilen unter dem Meer'' (20.000 milj pod morjem).
Prispeli smo dovolj zgodaj, da smo si lahko privoščili kratek sprehod po mestu. Predstavo smo si ogledali z velikim zanimanjem, saj smo dogajanje že poznali − večina nas je namreč prebrala knjigo Julesa Verna z istim naslovom. Po končani predstavi smo seveda naredili še spominsko fotografijo pred gledališčem.
Med potjo nazaj do mesta, kjer nas je že čakal avtobus, smo opazovali zanimive zgradbe in promet, ki ga v našem malem mestu nismo vajeni. Na avtobus smo se vrnili utrujeni, a polni vtisov in novega znanja.

Ana Vertič, 2. a

 
MALICA PDF natisni E-pošta
OBVESTILO ZA MALICO ZA 4. LETNIKE

Dijaki 4. letnikov lahko vračate ključke za malico vsak dan od 8.15 do 8.35 v kabinetu za malico.

MALICA V ŠOLSKEM LETU 2014/2015

Dijaki, ki bi želeli imeti malico v šolskem letu 2014/2015, natisnite in izpolnite prijavnico in pogodbo ter ju skupaj s kopijo Odločbe o subvencionirani malici prinesite v kabinet za malico med uradnimi urami do petka, 27. 6. 2014.

PRIJAVNICA
POGODBA

--------------------------------------------------

POUK IN DRUGE DEJAVNOSTI V JUNIJU

POUK IN DRUGE DEJAVNOSTI V JUNIJU

------------------------------------------------------------------------------

 
Dijaki Gimnazije Ptuj v boju za pravično trgovino PDF natisni E-pošta

Dijaki 3. letnika Gimnazije Ptuj zaključujemo prvi del projekta »Pravična trgovina«. S projektom želimo pokazati, da je tudi v današnjem svetu možno trgovati pravično.

Logotip naše blagovne znamke Fair do je oblikoval Aljaž Tumpej (4. c)

Ali ste se ob nakupu nove majice kdaj vprašali, kdo jo je sploh izdelal, je bil za svoje delo pravično plačan, ali pa so mu bile morda kršene njegove pravice. Ali pa ste eden izmed mnogih, ki si zatiskajo oči in brezskrbno kupujejo poceni izdelke iz držav tretjega sveta?

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 6 od 257