DIGITALNA KNJIŽNICA GIMNAZIJE PTUJ PDF natisni E-pošta

Več ...
 
OBVESTILO • Prijava k splošni maturi in k posameznemu izpitu splošne mature 2020 PDF natisni E-pošta

V skladu z navodili Republiškega izpitnega centra vas obveščamo, da se rok za prijavo k splošni maturi in k posameznemu predmetu iz splošne mature ne podaljšuje in ostaja 31. 3. 2020.

Vsi, ki želite opravljati splošno maturo, popravni izpit, zviševati oceno ali opravljati posamezni izpit (dodatni predmet) splošne mature v spomladanskem izpitnem roku 2020, se morate prijaviti najkasneje do 31. marca 2020.

Zaradi izjemnih okoliščin (omejitev širjenja korona virusa) vse kandidate prosimo, da skenirane prijavnice pošljete na elektronski naslov tajnice šolske maturitetne komisije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Na isti naslov smo dosegljivi tudi za morebitna vprašanja in nejasnosti. Vsa ostala navodila v zvezi s prijavo ostajajo enaka.

Dijaki Gimnazije Ptuj ste prijavnico dobili preko eAsistenta in jo pošljete v skladu z navodili, ki so vam bila posredovana. Dijaki maturitetnega tečaja in ostali kandidati si lahko prijavnico Prijava k splošni maturi natisnete na spletni strani eUprava in jo po elektronski pošti pošljete tajnici ŠMK.

Kandidati, ki opravljate poklicno maturo in se boste prijavili k opravljanju posameznega izpita splošne mature, izpolnite obrazec Prijava k izpitu iz predmeta splošne matureOb prijavi morate poslati skenirano spričevalo 3. in 4. letnika. Kandidati, ki še obiskujete 4. letnik, pošljete skenirano spričevalo 3. letnika, fotokopijo spričevala 4. letnika pa morate dostaviti takoj, ko ga boste dobili ob zaključku letnika. Če spričeval ne boste predložili, ne boste mogli pristopiti k opravljanju izpita.

Kandidati, ki želite opravljati popravni izpit ali zvišati oceno, prijavo oddate na obrazcu Prijava k izpitu splošne mature (eUprava).

Vsi kandidati, ki nimate statusa dijaka v programu, za katerega opravljate izpit oz. izpite ali boste opravljali maturitetne izpite kot »21-letniki«, ob prijavi predložite fotokopijo potrdila o plačilu izpitov. Rok plačila izpitov je zaradi trenutnih razmer podajšan do 16. 4. 2020. Informacije o CENI MATURITETNEGA IZPITA IN NAVODILA ZA PLAČILO najdete na tej POVEZAVI. Pri plačilu upoštevajte navodila o izpolnjevanju plačilnega naloga.

 
Obvestilo staršem PDF natisni E-pošta

Spoštovani starši.


Za nami je prvi teden dela v izjemni situaciji in trenutek, da strnem misli.

Po tem tednu lahko na osnovi vseh povratnih informacij s strani profesorjev ugotovim, da imate izjemne otroke in mi dijake. Odgovornost, vestnost in zavedanje resnosti situacije mladih je zares neverjetna. Če se velikokrat sprašujemo, ali počnemo v vzgajanju in izobraževanju vse kar je potrebno, da bomo vzgojili odgovorne, kreativne, socialne državljane, nam ti naši mladi danes iz minute v minute dokazujejo, da so izjemni posamezniki.

Naši učitelji se resnično trudijo in dajejo vse od sebe, velik del dneva preživijo v pripravi zaposlitev, pregledu prejetih nalog dijakov, odgovorom ter seveda spodbudi.

Glede na izjemnost situacije je bilo nekaj začetnih težav: tehnične težave, preveč gradiv. A vsi skupaj se dnevno učimo in prilagajamo novi situaciji. Verjamem, da bo vsak dan bolje.

Spoštovani starši. Tudi vam hvala za vso podporo in potrpežljivost, ki je v teh trenutkih nujno potrebna.

Hvala še enkrat in lep pozdrav.


Boštjan Šeruga, ravnatelj

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 6 od 654