Napoved dogodkov, 12.‒17. 3. 2012 PDF natisni E-pošta

Več ...
 
Sprejem za rokometno ekipo Gimnazije Ptuj PDF natisni E-pošta

Rokometaši Gimnazije Ptuj so na včerajšnjem finalu državnega prvenstva v rokometu za srednje šole v Novem mestu ponovno dosegli visok uspeh, in sicer 3. mesto v državi. Doma smo za njih seveda vneto navijali, danes pa smo jim pripravili še kratek sprejem, jim čestitali za uspeh in zaželeli še veliko športne sreče.

Rokometaši s trenerjem in pomočnikom ravnateljice

 
Finale državnega prvenstva v rokometu PDF natisni E-pošta
8. 3. 2012

Rokomet ima na ptujski gimnaziji dolgo in uspešno preteklost in po današnjem uspešnem dnevu sodeč se nam za prihodnosti ni treba bati. Naši rokometaši so na finalu državnega prvenstva, je potekalo v športni dvorani Leona Štuklja v Novem mestu, zasedli 3. mesto. Na finalno tekmovanje so se uvrstile 4 najboljše srednješolske ekipe iz Sovenije: SETŠ Novo mesto, ŠC Krško - Sevnica, 1. gimnazija Celje in Gimnazija Ptuj.
V prvi tekmi sta se pomerili ekipi ŠC Krsko - Sevnica in 1. gimnazija Celje, v kateri so slavili dijaki iz Krškega. V drugi tekmi so se naši dijaki pomerili z domačini. V neverjetno izenačeni in napeti tekmi do zadnje sekunde so z rezulatatom 22:21 slaivili novomeščani. 5 sekund pred koncem so imeli naši dijaki celo priložnost za izenačenje, in si s tem izboriti podaljšek, a jih je žal zapustila športna sreča, morda pa bi krivca lahko iskali še kje, da se tekma ni zaključila vsaj s sedemmetrovko. Poraženi ekipi sta se potem pomerili v tekmi za 3. mesto, zmagovalni pa za 1. mesto. V tekmi za 3. mesto so bili naši dijaki prepričljivo boljši in na koncu slavili zmago s 4 goli razlike.
Državni prvak v rokometu je postala ekipa SETŠ Novo mesto. Potrditev naše dobre igre je bil izbor Roka Cvetka v najboljšo sedmerico turnirja ter nagrada našim navijačem za najboljšo navijaško skupino.
Člani naše zmagovite ekipe so: Jan Koštomaj, Tomaž Cvetko, Jani Zolar, Nejc Janžekovič, Aljaž Toš, Renato Kenda, Žan Pukšič, Jernej Čuš, Rok Cvetko, David Verdenik, Luka Reisman, Luka Pravdič, Nejc Benčič, Leben, Filip Jerenec in seveda trener TOMAŽ ZEMLJIČ.

ČESTITAMO!

 
<< Začetek < Prejšnja 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Naslednja > Konec >>

Stran 551 od 629