Dijaki iz Nizozemske na obisku PDF natisni E-pošta

Od 18. do 24. 9. 2010 dijaki 2.e gostijo dijake iz Nizozemske v okviru projekta ELOS. Mentorica projekta je prof. Branka Šijanec.

 
SKRB ZA ČISTO ŠOLO IN LOČENO ZBIRANJE ODPADKOV PDF natisni E-pošta

Po lanski uvedbi ločenega zbiranja odpadkov in tedenskega dežurstva razredov s projektom nadaljujemo tudi v tem šolskem letu. Razpored dežurstva za celotno šolsko leto je že izobešen v šolskem EKO-kotičku, prav tako navodila za dežurne razrede in navodila za pravilno ločevanje. Razred, ki se bo pri dežurstvu najbolj izkazal, bo ponovno nagrajen z izletom na Dunaj, tiste manj pridne, pa ponovno čaka čistilna akcija.
Za vse prve letnike bo jutri, v torek 14. septembra,  3. šolsko uro (to je ob 8. 50) potekala predstavitev pravilnega ločenega zbiranja odpadkov. Predstavitve se udeležite s profesorji, pri katerih imate tisto uro pouk. Zberete se torej v učilnicah in skupaj s profesorji pridete v kulturno dvorano.

Projektni tim ACES

 
Obisk koordinatorja ENO Azije PDF natisni E-poštaV četrtek, 16. 9. 2010, bo ptujske gimnazijce obiskal eden od treh koordinatorjev ENO Azije, Kalaimani Supramaniam, ki ga spremljata še sekretar ENO Azije (Ramesh Sabapathy Munusamy) in sekretar ENO Malezije (Roslee Abdul Hamid). Dijaki, ki so v preteklem šolskem letu sodelovali v projektu ENO (2. c, 2. d in 2. g) bodo predstavili svoje aktivnosti, svoj okoljski projekt bo predstavila projektna skupina ACES, dijaki in učitelji bodo z gosti izmenjali izkušnje in posadili drevo azijsko-slovenskega prijateljstva.

 
<< Začetek < Prejšnja 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 Naslednja > Konec >>

Stran 611 od 622