DRŽAVNO TEKMOVANJE IZ KEMIJE ZA SREBRNE IN ZLATE Preglove plakete PDF natisni E-pošta

14. maja 2011 je potekalo v Ljubljani Državno tekmovanje iz kemije za  srebrne in zlate Preglove plakete. Udeležilo se ga je                   sedem naših dijakov. Osvojili so dve zlati in dve srebrni priznanji. Priznanja so dobili:
1. Monja Krajnc, 3. g - zlato priznanje
2. Tina Fakin, 1. a - zlato priznanje
3. Ana Vaupotič,  1. b - srebrno priznanje
4. Matej Žula,  1. d - srebrno priznanje

Skupno so dijaki v tem šolskem letu na tekmovanjih iz kemije za Preglove plakete osvojili 22 bronastih( na šolskem tekmovanju 14. 3. 2011),          dve srebrni in dve zlati priznanji. Na šolskem tekmovanju je sodelovalo 80 dijakov, na državnem tekmovanju pa sedem dijakov.
Pripravljali so jih profesorji kemije: Jovanka Rosič, Boris Zmazek, Peter Luknjar.                                                                                                   Vsem dijakom in mentorjem čestitamo.

 
GENERACIJA 2007-2011 PDF natisni E-pošta

 

Konec pouka za 4. letnike

V torek, 24. 5. 2011, so četrti letniki zaključili z rednim poukom. Še zadnjič so se pred pričetkom splošne mature 2011 razredne skupnosti zbrale s svojimi razredniki, ki so jim izročili spričevala za uspešno zaključen zadnji letnik gimnazijskega šolanja.
Dijaki so bili v preteklih štirih letih zelo aktivni na najrazličnejših področjih. Dosegali so visoke rezultate na tekmovanjih, uspešno so sodelovali v domačih in mednarodnih projektih, prijazno so gostili dijake z raznih koncev Evrope, naučili so se, da je prostovoljstvo humano in potrebno, da moramo sprejemati drugačnost, z radostjo so zapeli, zaigrali, zaplesali in recitirali na prireditvah ter spoznali, da si morajo pomagati pri učenju. Razredniki so se svojim dijakom zahvalili za njihov nepogrešljiv prispevek k šolskemu delu in obšolskim dejavnostim, zbrali so pomembne dosežke in aktivnosti za vse razrede in zanje pripravili razstavo v šolski knjižnici.
Dragi dijaki, bili ste mladostniško radoživi in iskrivi. Naj vas radovednost in uspehi spremljajo tudi v vašem nadaljnjem življenju.

 
Poletna šola FRI za dijake za 2011 PDF natisni E-pošta

Na spodnji povezavi si lahko ogledate več o Poletni šoli FRI. Poletna šola je namenjena vsem dijakom, ki jih zanima praktična uporaba računalnika na področju telefonov Android, Linux-a, računalniškega krmiljenja - vgrajenih sistemov, spletne varnosti, multimedije ali pa se želijo pripraviti na tekmovanje IOI.

http://www.eurydice.si/index.php?option=com_content&view=article&id=4284&Ite

 

Prijavite se lahko do 15. junija 2011.

 
<< Začetek < Prejšnja 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Naslednja > Konec >>

Stran 626 od 653