Obisk koordinatorja ENO Azije PDF natisni E-poštaV četrtek, 16. 9. 2010, bo ptujske gimnazijce obiskal eden od treh koordinatorjev ENO Azije, Kalaimani Supramaniam, ki ga spremljata še sekretar ENO Azije (Ramesh Sabapathy Munusamy) in sekretar ENO Malezije (Roslee Abdul Hamid). Dijaki, ki so v preteklem šolskem letu sodelovali v projektu ENO (2. c, 2. d in 2. g) bodo predstavili svoje aktivnosti, svoj okoljski projekt bo predstavila projektna skupina ACES, dijaki in učitelji bodo z gosti izmenjali izkušnje in posadili drevo azijsko-slovenskega prijateljstva.

 
Izmenjava dijakov na Dansko PDF natisni E-pošta

2 dijakinji Gimnazije Ptuj sta se v družbi še 30 dijakov iz vse Sloveniji odpravili na ekskurzijo na Dansko v okviru projekta, ki ga organizira Društvo slovensko-danskega prijateljstva. Spremlja ju prof. Brigita Vertič Kumer.

 
Obisk v Državnem zboru RS PDF natisni E-pošta

Dijakinji Ana Cvetko in Tina Munda iz 2.c sta se 3. junija 2010, kot predstavnici Gimnazije Ptuj , udeležili prireditve v Državnem zboru RS Pomladni dan.  Ana Cvetko je kot izbrana govornica odlično predstavila njuno mnenje s prispevkom Ogrožene družinske vrednote. Letošnji Pomladni dan v Evropi je bil namenjen "Evropskemu državljanstvu in temeljnim pravicam".
Mlade udeležence Pomladnega dneva so nagovorili predsednik Državnega zbora dr. Pavel Gantar, minister za šolstvo in šport dr. Igor Lukšič ter vodja predstavništva Evropske komisije v Sloveniji mag. Mihaela Zupančič. Dogodka so se udeležili veleposlaniki držav članic Evropske unije.

Več o tem si lahko pogledate na povezavi:

http://www.dz-rs.si/index.php?id=390&no_cache=1&show_sporocilo=2854&cHash=9f

 
<< Začetek < Prejšnja 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Naslednja > Konec >>

Stran 633 od 643