Pozdrav prvim letnikom natisni E-pošta

Novo okolje, nova šola, novi ljudje …  Z vsem tem so se morali spopasti dijaki, ki so v letošnjem šolskem letu prvič vkorakali v našo gimnazijo.
Tradicionalno smo novincem pripravili preizkušnjo, krst, s katerim smo jih starejši dijaki uradno sprejeli medse. Govorimo seveda o tradicionalni fazanjadi, ki je letos potekala v petek, 25. septembra, ob 13. uri, v šolski telovadnici. Občinstvo je zajelo prijetno vzdušje, novinci pa so imeli priložnost, da se dokažejo v različnih spretnostih in pokažejo svoj talent. Prvošolci so tako prvič pokazali  povezanost in slogo razreda, saj so se med seboj pomerili celotni razredi.
Fazanjada je potekala v dveh delih. V prvem delu so se ekipe pomerile v spretnostih, v drugem, že tradicionalnem delu, pa je vsak razred moral izvesti vokalno-plesno točko na pesem, s katero je bil seznanjen že prej. Zmagovalec, ki je zbral največje skupno število točk, je 1. d-razred, ki bo tako naslednje leto tudi organizator fazanjade.
Vsem razredom čestitamo za uspešne in domiselne nastope, saj kreativnost, kot smo jo bili deležni v tem letu, ni prav pogosta.

Dijaška skupnost