Prostovoljka Hannah v "Land of Dreams" PDF natisni E-pošta

Hannah Guhlmann, prostovoljka iz Nemčije, ki to šolsko leto preživlja na ptujski gimnaziji, se je s prijateljico Elisabeth Lindemann, prostovoljko na ljutomerski gimnaziji,  predstavila na RADIO SI v Land of Dreams. Hannah in Elisabeth v Land of Dreams

 
Napoved dogodkov, 17.–23. 3. 2014 PDF natisni E-pošta

Več ...
 
PRIJAVE NA MATURO IN NA DODATNI PREDMET NA MATURI 2014 PDF natisni E-pošta

Vsi, ki želite opravljati splošno maturo, popravni izpit na splošni maturi, zviševati oceno ali opravljati dodatni predmet na splošni maturi v junijskem roku 2014, se morate najkasneje do 1.  aprila 2014 prijaviti pri tajnici ŠMK Suzani Maltar.

Ustrezno prijavnico kupite v knjigarni ali jo poiščete na spletni strani Ministrstva za šolstvo in šport in natisnete.

Kandidati, ki se boste prijavili na dodatni predmet , morate k prijavi predložiti fotokopijo spričevala 3. in 4. letnika. Kandidati, ki še obiskujete 4. letnik, predložite fotokopijo spričevala 3. letnika, fotokopijo spričevala 4. letnika pa takoj, ko ga boste dobili ob zaključku letnika. Če spričeval ne boste predložili, ne boste mogli pristopiti k opravljanju izpita.

Kandidati, ki nimate statusa dijaka oziroma boste opravljali maturitetne izpite kot »21-letniki«, morate ob prijavi predložiti fotokopijo potrdila o plačilu izpitov.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 10 od 241