Cirkus Gimnazius na nedeljski pustni povorki PDF natisni E-pošta
Ptuj, 19. 2. 2012

Gimnazijci smo se na tradicionalni povorki po ptujskih ulicah predstavili s Cirkusom Gimnazius. Skupino je v spremstvu svojih cirkuških dam Tadeje in Ingrid vodil cirkuški direktor Vito, sledile so cirkuške plesalke in fantazijske maškare. Osrednji del gimnazijskega cirkusa so predstavljali razredni prapori in njihovi razredni nosilci, skupino pa so s strumnim udarjanjem spremljali cirkuški bobnarji in z ritmičnim poplesavanjem priganjale navihane plesalke s pompomi. Gimnazijski cirkusanti smo se po dolgem nedeljskem sprehodu zelo razveselili novice, da je žirija opazila našo pisano druščino in nam  dodelila 7. mesto in denarno nagrado.


Več ...
 
Dijaški ples v maskah PDF natisni E-pošta
Ptuj, 17. 2. 2012

V pustnem času se je odvil še drugi del projektnih dejavnosti v okviru projektnega tedna 2011/2012 Življenje z masko / fašenk.je. V sodelovanju z mestno občino Ptuj, EPK Ptuj partner in dijaško skupnostjo Gimnazije Ptuj smo v pustnem šotoru organizirali dijaški ples v maskah.  Izvedli smo tekmovanje med razrednimi skupinskimi maskami, naboljše nagradili z izletom v Benetke, dijaki in profesorji  pa smo razposajeno plesali ob zvokih skupine Rok'n band.

foto: Tatjana Šučur

Zmagovalni razred - Šahovske figure 2. c

Več ...
 
PREDMATURITETNI PREIZKUS IZ MATEMATIKE IN PRIJAVE PDF natisni E-pošta

Sobota, 17. marec 2012

Vsi dijaki 4. letnika in maturitetnega tečaja boste v soboto, 17. marca 2012, pisali predmaturitetni preizkus iz matematike. Pisati boste pričeli ob 9.00, v šolo pridete ob 8.30. Takrat bo na oglasni deski objavljen tudi razpored kandidatov po prostorih.

Vse stvari, ki niso povezane z izpitom, boste odložili v omarice oziroma v učilnico, ki bo objavljena na oglasni deski. V učilnici ne smete imeti mobilnih telefonov in ostalih elektronskih naprav. Pri sebi morate imeti osebni dokument s sliko.

Prosimo, da upoštevate izpitni red.

Želimo vam veliko uspeha!

-----------------------------------

PRIJAVE NA MATURO IN NA DODATNI PREDMET NA MATURI 2012

 
<< Začetek < Prejšnja 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 Naslednja > Konec >>

Stran 550 od 622